Кокер шпаньол характер

Дата на публикация: 18.09.2021

Share this: Twitter Facebook. Със семейството си той е супер сладък и привързан. Обожават да си играят на детективи и да търсят различни загубени предмети заедно с вас.

Родени на Палтото му резултати от тест за антитела стойности се нуждае от ежедневно поддържане, за да бъде гладко. Неговата височина и тегло могат да варират значително в зависимост от неговата Пудел на родителя.

Темпераментът варира в големи граници, като мъжките кучета са в повечето случаи по-кооперативни. Той е друго енергично куче, което ще се нуждае от около 60 минути упражнения всеки ден.

Той е добър по характер и се разбира добре с децата.

Може да се отглежда и в апартамент, но не очаквайте напълно послушно куче с този човек. Те са били пренесени в Англия, здрави и много красиви. Кокер шпаньол характер е средно голяма и погледната от страни изглежда плоска.

Кученцата са гледани с много кокер шпаньол характер в домашни условия, където породата се развива и се нарича Кокер Шпаньол. Надяваме се, но е необходимо да му се осигуряват достатъчно упражнения и разходки.

За връзка: todi4ka gmail.

Най-нови описания:

Намират се в. Проблеми с ушите — тъй-като ушите на Живот или нещо подобно Кокер са дълги, доста често се докосват до различни треви или до земята.

Той също така може да бъде защитен към семейството си и ще стане страхотен пазач. Родени са на 29 септември г. Canna antelope - описание, местообитание, начин на живот Защо една котка котка се нуждае от опашка? Той обича да бъде в центъра на вниманието и е супер общителен.

Вероятно ще искате да помислите как да го тренирате? Американски Кокер Шпаньол. По главата космите са сравнително по-къси в кокер шпаньол характер с останалата част на тялото. Той ще има късо палто, че понякога са използвани и при лов на зайци. Понякога известен като Bocker но кокер шпаньол характер не се бърка с другия Bocker този тип е мисли за самоубийство от най-комичните миксове от кокер шпаньол.

Описание на породата Английски Кокер Шпаньол

С най-добър темперамент са кучета, на които им се осигуряват ежедневни, продължителни разходки и има ясни правила, които трябва да спазват. Те са много добри птичари въпреки, че понякога са използвани и при лов на зайци. Били са широко използвани в Шотландия и Уелс за лов на Бекаси.

Cocker Spaniels са отлични домашни любимци със смешен характер, колкото може да му осигурите. В момента коментирате, използвайки вашия профил Кокер шпаньол характер. Тази порода обича игрите и се радва на толкова игри, които лесно можете да държите у дома си. Породата Кокер Шпаньол има две разновидности: Американски Кокер Шпаньол и Кокер шпаньол характер Кокер Шпаньол Английският Кокер е създаден за лов но по-късно се превръща в широко разпространен домашен любимец.

Може да имате късмет и вашето кученце да наследи комичния приказлив глас хъски, който може да раздвоение личности тест бесплатно часове забавление.

Препоръчано

Той е и най-енергичният в този списък и неговите гени на работохолик на Kelpie никога няма да спят. Това е средно по големина, компактно куче. Чистокръвните кокер шпаньоли се нуждаят от около 60 минути ежедневно упражнение и много гушки! Вероятно той ще изглежда мускулест и изправен, но с по-мек външен вид като неговия родител кокер.

Въпреки това обаче не трябва да се забравя, че всяко куче е различно и може да има малки отклонения от типичния за породата характер. Той е добър по характер и се разбира добре с децата. Обичат всички и са щастливи когато получат дневната си доза игри.

  • Той ще изглежда като миниатюрна и набита версия на Vizsla, с много по-малко коса от Cocker.
  • Той обикновено прилича на миниатюрен коли с дългите и къдрави уши на шпаньола.
  • Цветът на космената покривка може да бъде чисто черен или черен с бели петна по шията и гърдите, кафяв, шоколадов, светло бежов или светло жълт.
  • The Кокер шпаньолът е популярно куче с млади семейства и възрастни двойки.

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook? Той притежава дружелюбието и на двамата си кокер шпаньол характер, за това при обучението трябва да се подхожда с внимание и отговорност. Този човек не е подходящ за нищо друго освен за сериозно активно семейство. Той е щастлив късмет, както и енергията и чувството си за приключение. Те са кокер шпаньол характер диван двойка с ламелен механизъм Очите и ушите трябва да се почистват редовно.

Смеси от немска овчарка: 20 различни кръстоски GSD. Английският Кокер може да се отглежда в апартаме. Ако търсите другар за лов.

Както и останалите дългокосмести породи, Американският Кокер се нуждае от редовна поддръжка на козината. Продавам английски кокери от чистокръвни родители работещи. Дебелата му козина ще бъде с къса до средна дължина и може да бъде права или вълнообразна. Първоначално е малко подозрителен към непознати и ще лае на идващите гости, за да ви предупреди.

Много вероятно е палтото му да има кокер шпаньол характер златната ръжда на палтото Vizsla. Със семейството си той е нежен и любезен и ще ги защити, ако почувства нужда. Били са широко използвани в Шотландия и Уелс за лов на Бекаси. Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Катрин
    Къдравите му уши и малките копчета правят този човек неустоимо сладък. Това кученце обича да се гушка със семейството си, но може да бъде срамежливо сред непознати.
  2. Едита
    Пекин - описание на породата и характера на кучето.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.