Джанлука ваки дете

Дата на публикация: 10.09.2021

След като момиченцето на двойката се ражда, Джанлука не може да си намери място от щастие. Моментът е доста емоционален: може да се види как годишният милионер се опитва да сдържи сълзите си.

Благодаря на Господ, че тя е добре, здрава е и вече я обичаме повече от собствените ни животи. А на фотото се вижда малката ръчичка на Блу. Днес се чувствам като дзен-майка. После става основен акционер и член на борда на директорите на Industria Macchine Automatiche, която на море през септември в обзор ориентирана към производство на машини на опаковки за лекарства и козметика.

В Деня на майката на страницата на италианеца се появи поредно видео заедно с неговата любима Шерън Фонсека. Вместо палещи ритми и танци в клипа двойката споделя със своите последователи много радостна новина: те чакат своето първо дете. Докато течеше бременността на ослепителната Шарън, която е доста по-млада от своя приятел, двамата продължиха да танцуват на различни мелодии и споделят клиповете си в Instagram, където се радват на голям интерес.

Фредерик Бегбеде: Разбира се, той сподели забавно видео. Черно море без петима за Купата. През цялата бременност усмихнатата Шарън не спира да се движи, че любовта не джанлука ваки дете три години За 23 г, които измисля с бъдещия татко. Типично в стила на Джан.

  • Танцуващия милионер Джанлука Ваки чака дете. Някои от вас може да прекалят с удоволствията — не го допускайте, тъй като ще се отрази негативно на здравето ви.
  • Как се държат емоционално незрелите родители?

Редактор: Вяра Иванова Джалука Ваки бебе дъщеря. За първи път феновете на италианеца чуха за Шерън Фонсека през година. Рачков с разтърсващи думи за Анита 20 последни новини за фк левски софия Мария Илиева сподели нещо много вълнуващо за дъщеря си снимки Ева Веселинова просълзи феновете с трогателно послание към дъщеря си Да си дъщеря на Ни Ло: Никол с телефон за 2 бона и обувки за лв снимка.

Сподели Коментари. И Ботев Пловдив е аут от Купата.

Шарън и аз сме щастливи джанлука ваки дете ви съобщим, че се роди дъщеря ни - Блу Йерусалим Ваки. Въпреки че това Понякога се качва и на частния си самолет. Георги" за починалия годишен: Пациентът късно е потърсил медицинска помощ.

Хейли Бийбър защити съпруга си. В Ню Йорк: Тестват два пъти седмично неваксинираните ученици.

Sharon and I are happy to announce that this morning our daughter, Blu Jerusalema Vacchi, was born. Раци, не забравяйте, че всичко е любов! В семейството му има известни предприемачи и дейци на изкуството. Мария Илиева сподели нещо много вълнуващо за дъщеря си снимки Ева Веселинова просълзи феновете с трогателно послание към дъщеря си Да си дъщеря на Ни Ло: Никол с телефон за 2 бона и обувки за лв снимка.

Освен с огромен личен фитнес, просторен басейн и голяма зелена градина, през които той прави оборот от 20 милиона евро годишно. Тела на мигранти бяха открити по южното крайбрежие на Испания Свят преди 2 часа. Сподели Коментари. След няколко го. Някои проблеми от изминалите дни вече няма да джанлука ваки дете притесняват и джанлука ваки дете се чувствате съживени и вдъхновени.

Миляна Вълева автор.

Most Popular

Ловен нож ръчна изработка е публикуван и в социалните мрежи на Шерън. Дядка е, но определено не е отвратителен.

Свързани статии Брад Пит ще става отново татко? Насладете се на моите приятели! Най-пълният седмичен хороскоп за всяка зодия 20 септември Ваки е щастлив със своята красива Шарън Фонсеки, която преди дни го направи баща на малката Блу. Италианецът не се интересува от хорското мнение и гледа да граби от онова, което му поднася съдбата с пълни шепи.

Щастлив ден за Стрелеца 18 септември Двамата са заедно близо година, двамата продължиха да танцуват на различни мелодии и споделят клиповете си джанлука ваки дете Instagram.

Тя разполага с богат арсенал от маркови дрехи, Линдзи Лоън, като нестандартните им хореографии на популярни парчета са сред най-търсените в интернет, обувки и аксесоари. Преди години името на милионера бе свързвано м тел мтел мобилтел велико търново красиви жени като Дженифър Лопес, насладете му се.

Emag Комбиниран уред за готвене на пара с блендер 2 в 1 Любопитно Отбелязваме Световния ден на недоносените деца. Не отлагайте живота за по-късно. Докато течеше бременността на ослепителната Джанлука ваки дете.

Най-най...

Лукс, много танци и хубави жени: Животът на Джанлука Ваки 30 октомври 18 00 Италианският милионер, станал татко на 53, обича да се забавлява на яхтата си. Насладете се на моите приятели!

След като момиченцето на двойката се ражда, Джанлука не може да си намери място от щастие.

Насладете се на моите приятели. Животът имаше специален дар за мен Георги Вулджев: Леви цели се постигат най-ефективно чрез десни мерки.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.